Tunnista ryhmäkäytännön avulla käytetyt verkkoasetukset

Jos käytät Twitteriä seuraamaan erilaisia ​​teknisiä aiheita, voit usein huomata, että ihmiset voivat käyttää sitä teknisen tuen foorumina. Tämän täytyy ajaa teknologiayrityksiä vihaisena, koska muodollinen tukiprosessi ei alkaa Tweetillä, mutta Twitter-käyttäjäyhteisö voi käyttää palautetta tilanteesta. Siksi monet ihmiset käyttävät Twitteriä juuri tähän tarkoitukseen. Äskettäin huomasin, että kollegani Twitterissä oli käyttämässä verkkoasetuksia ryhmäkäytännön kautta. Minä ja toinen bloggaaja Andrew Storrs päättelimme nopeasti, että kyse oli ryhmäkäytännöstä, joka kirjoitti nimenomaisen paikallisen kokoonpanon.

Windowsin verkkoasetuksissa on useita asetuksia, joita voidaan soveltaa. Joitakin näistä asetuksista ei tehdä paikallisesti, vaan keskitetysti ryhmäkäytännön kautta. Ilmaiseva merkki, jos ryhmäkäytäntö ohittaa paikallisen asetuksen, on - muutaman tunnin, päivän tai uudelleenkäynnistyksen jälkeen - kokoonpano poistetaan. Vastaus on suorittaa tuloksena oleva politiikkaanalyysi paikallisessa järjestelmässä. Voit tehdä tämän avaamalla hallintakonsolin Windows Serverillä (tai asiakkaalla) suorittamalla MMC. Napsauta sitten Lisää tai poista laajennus tiedostovalikosta. Kuvio A näyttää tämän lisäosan lisäyksen:

Kuvio A

Napsauta kuvaa suurentaaksesi.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella konsolin Tuloksena oleva käytäntöjoukko -linkkiä ja vastaa sitten muutamiin kysymyksiin, kuten millä tietokoneella (oletettavasti paikallisella järjestelmällä) ja käyttäjällä käytäntöanalyysi. Tämä suorittaa paikallisen tarkistuksen, jotta voidaan nähdä, mitä määrityksiä palvelimelle käytetään. Tähän sisältyy verkko- ja ei-verkkoasetukset.

Tulosten tulkinta voi olla hieman hämmentävää, mutta verkkoasetuksissa on muutama ensisijainen sijainti ryhmäkäytännön kautta sovellettaville asetuksille. Kuva B näyttää yhden palvelimen raportin:

Kuvio B

Napsauta kuvaa suurentaaksesi.

Alueet, jotka liittyvät usein verkkoasetuksiin, on korostettu punaisella. Tämä voi sisältää Windowsin palomuurin asetukset, jos niitä käytetään. Kuvassa B on Windows-palomuuri-asetus, jota käytetään toimialueprofiilin poistamiseen käytöstä. Usein Windows-palvelimet alkavat oletusasetuksilla, joihin voi olla sisällytetty käsin -asetus yhden Windowsin palomuurin muiden profiilien poistamiseksi käytöstä.

© Copyright 2020 | mobilegn.com